Buffet'er med faste priser


Tarteletter med flødelegeret fjerkræstuvning med regulære stykker af kylling og asparges. Pyntet med persille og tomater
_______________________________________________
Hele pestobagte laksesider med tatarsauce og små salater
_______________________________________________
Blomkålstzachiki med revet agurk vendt i mild hvidløgsdressing og med sprødstegt bacon
_______________________________________________
Langtidsbraseret kalvecuvette med en cremet estragonsauce hertil timianstegte kartoffelflager
_______________________________________________
Italiensk tomatsalat med mozarella, ruccola, parmesan og basilikum
_______________________________________________
Citronpanacotta med friske bær
_______________________________________________
Hjemmebagt brød
_______________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 285,00
Forretter:
Tigerrejer i sur/sød mild chilisauce
Parmaskinke med melon
Kylling i mild karry, lime og honningmarinade
Dampet helleflynder med citronfløde og dild på små salater
Hjemmebagt brød
__________________________________________________
Hovedret
Helstegt oksemørbrad med en mild balsamicosauce. Hertil bagte kartoffelskiver penslet med olivenolie og finthakket skalotteløg
Æble- selleri- og druesalat med ristede kerner og vendt i citroncremefraiche
Marinerede grøntsager
__________________________________________________
Dessert
Hvid chokolademousse med sprød markronbund og friske bær
__________________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 345,00
Buffet 1
Buffet 4
Bestilling
Kontakt os
René mad og mere ApS
Oddervej 112C
8270 Højbjerg
Telefon: 26 35 65 00
mail@reneknudsen.dk
CVR.nr. 37 58 45 92
Åbningstider
Kontrolrapport
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Varmrøget laksefilet med agurkepickles. Hertil aspargessalat med ærter og soyabønner.
_______________________________________________
Skærissing/rødtungefilet med spinat, urtesalsa og oliestegte rugbrødsflager
_______________________________________________
Vitello tonnado af kalvefilet med kapers på små sprøde salater
_______________________________________________
Medallion af unghanebryst med ristede små kartofler med rigelig persille, citron og peberrodssky
_______________________________________________
Creme brulee tilsmagt med citron og karameliseret låg, hertil vanilijemarineret ananas og bærkompot
_______________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 245,00
Buffet 2
Krebsehaler i citrondild anrettet i portionsglas
_______________________________________________
Dampet flynderfilet på slat med tartarsauce
_______________________________________________
Spinat- og porretærte med sprøde parmachips og tomatkompot
_______________________________________________
Stegt carpaccio af oksetyksteg med ruccola, parmesan, olivenolie og citron hertil mild sennepsmarinerede nye kartofler med purløg
_______________________________________________
Bagt rabarber/marcipan kage med vaniliecreme
(denne dessert varierer i frugten afhængig af sæson)
_______________________________________________
Pris pr. kuvert kr. 285,00
Buffet 3
Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.
Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail til mail@reneknudsen.dk
Take Away:
Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00
Alle øvrige dage: Lukket