Buffet'er med faste priser

Tarteletter med flødelegeret fjerkræstuvning med regulære stykker af kylling og asparges. Pyntet med persille og tomater

_______________________________________________

Hele pestobagte laksesider med tatarsauce og små salater

_______________________________________________

Blomkålstzachiki med revet agurk vendt i mild hvidløgsdressing og med sprødstegt bacon

_______________________________________________

Langtidsbraseret kalvecuvette med en cremet estragonsauce hertil timianstegte kartoffelflager

_______________________________________________

Italiensk tomatsalat med mozarella, ruccola, parmesan og basilikum

_______________________________________________

Citronpanacotta med friske bær

_______________________________________________

Hjemmebagt brød

_______________________________________________

Pris pr. kuvert kr. 285,00

Forretter:

Tigerrejer i sur/sød mild chilisauce

Parmaskinke med melon

Kylling i mild karry, lime og honningmarinade

Dampet helleflynder med citronfløde og dild på små salater

Hjemmebagt brød

__________________________________________________

Hovedret

Helstegt oksemørbrad med en mild balsamicosauce. Hertil bagte kartoffelskiver penslet med olivenolie og finthakket skalotteløg

Æble- selleri- og druesalat med ristede kerner og vendt i citroncremefraiche

Marinerede grøntsager

__________________________________________________

Dessert

Hvid chokolademousse med sprød markronbund og friske bær

__________________________________________________


Pris pr. kuvert kr. 345,00

Buffet 1

Buffet 4

Bestilling

Kontakt os

René mad og mere ApS

Oddervej 112C

8270 Højbjerg    

Telefon: 26 35 65 00

mail@reneknudsen.dk

CVR.nr. 37 58 45 92

Åbningstider

Kontrolrapport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=645164

Varmrøget laksefilet med agurkepickles. Hertil aspargessalat med ærter og soyabønner.

_______________________________________________

Skærissing/rødtungefilet med spinat, urtesalsa og oliestegte rugbrødsflager

_______________________________________________

Vitello tonnado af kalvefilet med kapers på små sprøde salater

_______________________________________________

Medallion af unghanebryst med ristede små kartofler med rigelig persille, citron og peberrodssky

_______________________________________________

Creme brulee tilsmagt med citron og karameliseret låg, hertil vanilijemarineret ananas og bærkompot

_______________________________________________


Pris pr. kuvert kr. 245,00

Buffet 2

Krebsehaler i citrondild anrettet i portionsglas

_______________________________________________

Dampet flynderfilet på slat med tartarsauce

_______________________________________________

Spinat- og porretærte med sprøde parmachips og tomatkompot

_______________________________________________

Stegt carpaccio af oksetyksteg med ruccola, parmesan, olivenolie og citron hertil mild sennepsmarinerede nye kartofler med purløg

_______________________________________________

Bagt rabarber/marcipan kage med vaniliecreme

(denne dessert varierer i frugten afhængig af sæson)

_______________________________________________

Pris pr. kuvert kr. 285,00

Buffet 3

Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.

Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail  til mail@reneknudsen.dk

Take Away:


Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00

Alle øvrige dage: Lukket