Praktisk information når du bestiller mad til din festBestilling

Vi har en minimumsbestilling på 10 kuverter på alle vores menuer og buffeter.

Du kan bestille ved at sende os en mail til mail@reneknudsen.dk, så kontakter vi dig efterfølgende.


Betaling

Betaling af maden sker 4 dage før levering. Ordrebekræftelsen vil være påført den nøjagtige dato for indbetaling samt bankoplysninger. Er der mindre end 4 dage til leveringsdatoen, når du bestiller, skal indbetalingen ske hurtigst muligt, dog senest 2 dage før levering. Når indbetalingen er registreret hos os, vil du modtage en faktura på mail.


Udlån af kokke- og tjenerhjælp

Hvis du har brug for en kok og/eller tjener til din fest, er dette også en mulighed efter aftale. Prisen for en kok pr. time fra ankomst er kr. 295,00 kr. og prisen for en tjener fra ankomst er kr. 185,00 kr. Begge priser er excl. moms.

  

Transport og levering

Transport og levering er ikke inkluderet i vores priser. Tillæg på 200,00 kr. incl. moms for levering i Aarhus Kommune. Ellers efter nærmere aftale.

Vi ankommer med maden ca. 1/2 time før forventet spisetidspunkt. Hvis spisetidspunktet for eksempel er kl. 18.00, leverer vi maden imellem kl. 16.30 og 17.30. Husk altid at oplyse et mobilnr., så chaufføren kan sende en sms, når maden er på vej.

De varme retter bliver leveret i termokasser, og de bør ikke stå i mere end højst 3 timer, før de opvarmes til mindst 75 grader eller nedkøles. De kolde retter kommer anrettet på fade og i skåle overtrukket med film og lige til at sætte på buffeen. Chaufføren søger for at bære maden ind, og I gennemgår sammen, den menu der er bestilt. Det er altid en god idé at ovnen er opvarmet, og at der er plads i køleskab/frys til de retter, der eventuelt har behov for køl/frys.


Returnering af udlånt service

Det udlånte service skal rengøres. Vi afhenter gerne på et aftalt sted, hvis du ønsker det. Som udgangspunkt henter vi det rengjorte service mandag, tirsdag og evt. onsdag i efterfølgende uge. Vi vil også meget gerne påtage os rengøring af emballage og service, hvis det er aftalt forinden. Prisen er i så fald 10 kr. pr. person, dog minimum 250,00 kr. incl. moms.

Det er også muligt efter aftale, at servicen afleveres direkte på køkkenets adresse. Aftale om aflevering/afhentning af service skal træffes før dit arrangement.


Bestilling

Kontakt os

René mad og mere ApS

Oddervej 112C

8270 Højbjerg    

Telefon: 26 35 65 00

mail@reneknudsen.dk

CVR.nr. 37 58 45 92

Åbningstider

Kontrolrapport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=645164

Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.

Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail  til mail@reneknudsen.dk

Take Away:


Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00

Alle øvrige dage: Lukket