Kom ind i vores take away og køb din mad eller bestil på 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt.

2 Tarteletter

(høns, asparges, creme)

Dagens ret (se under Aftensmad) fra

Kr. 255,00

Kr. 135,00

Kr.   48,00

Kr.   85,00

Varmrøget laks (150g), salat og vinagrette

Fish & chips

(friturestegt torskefilet og håndskårne friturestegte kartofler med tartarsauce)

Kr. 95,00

Kr.   65,00

Små ovnstegte kartofler

Stegte pomfritter

Bestilling

Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.

Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail  til mail@reneknudsen.dk

Kontakt os

René mad og mere ApS

Oddervej 112C

8270 Højbjerg    

Telefon: 26 35 65 00

mail@reneknudsen.dk

CVR.nr. 37 58 45 92

Åbningstider

Kontrolrapport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

http://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1280329

Fransk frilandskylling 1/1

(M/dagens kartoffel og kraftsky 3-4 pers.)

Fransk frilandskylling 1/2

(M/dagens kartoffel og kraftsky, 2 pers.)

Take Away:


Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00

Alle øvrige dage og helligdage: Lukket







Menu

Kr.   18,00

Kr.   22,00

Kr. 85,00

Kr. 35,00

Kr. 30,00

Hjemmebagt brød

Dagens blandede salat med dressing

Salater

Dagens brød

(Baguette, foccacia)

Cæsarsalat

(Kylling, romainesalat, parmesanost, cherrytomater, granola, klassisk hjemmelavet cæsardressing og brødcrouton)

Varme retter

Fisk



Du kan også købe vores tapas enkeltvis til 38,00 kr. pr. stk.

incl. 1 dip - excl. brød


SAMMENSÆT DIN EGEN TAPAS

5 slags tapas

2 slags dip

Hjemmebagt brød (vælg mellem foccacia eller baguette)


Kr. 155,00 pr. anretning

Fritteret torskeloins

Kylling med cæsardressing og ristet nøddeblanding

Italiensk urtekogt skinke

Dagens hjemmelavede ravioli

2 stk. ost (variation af italienske og franske oste)


Udvalg af franske, spanske og italienske pølser

Selleripuré

(Selleri, olie, cremefraiche og citron)

Pesto

(Basilikum, olivenolie, nøddekerner, hvidløg, parmesanost, citron)

Aioli

(Past. æggeblommer, rapsolie, hvidløg, salt)

Oliventapanade

(Sorte oliven, olivenolie, hvidløg, kapers, salt)

Tartarsauce med purløg

(Mayonnaise, hårdkogte æggeblommer, purløg, syltede agurker, kapers, citron

Tomattapanade

(Soltørrede tomater, hvidløg, timian, olie og citron)

Vitello tonnato

(Kalveinderlår m/tunsauce, salat og kapers)

Sur/sød Chilisauce


Kroketter med svampe, serranoskinke, løg og basilikum

Dagens sliders

Tapas

(80-100g)

Kr. 15,00

Dip

(Pr. 100g)

Lakseriette

(Laks, kapers, rødløg, creme fraiche, purløg)

Bagt portobellosvamp med aubergine, hvidløg, serranoskinke og semidried tomater

Palmeblad med fyld af Stegt af tabulehsalat med mynte og koriander

Anrettes i sort engangsbakke.

Tillæg for anretning på hvide porcelænsfade er 45,00 kr. pr. anretning