OM OS


Vi har gennem 35 årig udført selvstændig kokkevirksomhed, hvor vi har serveret og tilvirket mad til utallige firmaarrangementer små som store, og hvor gæstens ønske altid har været i fokus.


Af tidligere virksomheder kan nævnes Restaurant René, Prins Ferdinand, musikhusets restaurant, Risskov Hallen, Hotel Ritz, Centralværkstedet, Aros Varna, Hotel Plesner i Skagen og Hotel Oasia kort sagt for kongehuset og hver mand.


VORES MAD ER TILVIRKET I EGET KØKKEN


Vores mad er hjemmelavet og tilvirket af smagsfulde råvare. Vi tilstræber altid at benytte sæsonens frugt og grønt. Det primære for os er kvalitet. Vores filosofi er, at den enkelte råvare skal kunne være bæredygtig i sin egen smag i samspil med de øvrige ingredienser i retten.


VORES VÆRDIER


Vores værdier går på, at godt kød kommer fra dyr, der har levet under ordentlige forhold, og hvor der er fokus på dyrevelfærd og etik. Vi bestræber os derfor på, at de lokale opdrættere og gårde vi vælger, lever op til vores værdisæt. Vores svinekød kommer fra frilandsgrise, der er født og opvokset i den frie natur.


Vi er tilhængere af økologiske råvare og vil vælge økologi langt hen af vejen, men vores første prioritet vil altid være årstidens frugt og grønt fra de bedste lokale producenter.
DYREVELFÆRD

Vores frilandskyllinger hedder Nature & Respect og kommer friskslagtede fra Frankrig. De franske frilandskyllinger har det helt særlige plus, at de en stor del af livet går frit på arealer med skov og dermed er den slagtekylling, der har det mest naturlige miljø at færdes i. Nature & Respect er derfor anbefalet af dyrenes beskyttelse.

Se link til kyllingeguide 2016

http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/sites/default/files/guider/Kyllingeguide_2016_A3.pdf


Gode råvarer

Vores mel kommer fra fru Møllers Mølleri i Bjergager syd for Aarhus http://frumollersmolleri.dk/mel/

Bestilling

Kontakt os

René mad og mere ApS

Oddervej 112C

8270 Højbjerg    

Telefon: 26 35 65 00

mail@reneknudsen.dk

CVR.nr. 37 58 45 92

Åbningstider

Kontrolrapport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=645164

Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.

Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail  til mail@reneknudsen.dk

Take Away:


Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00

Alle øvrige dage: Lukket