Bestilling

Kontakt os

René mad og mere ApS

Oddervej 112C

8270 Højbjerg    

Telefon: 26 35 65 00

mail@reneknudsen.dk

CVR.nr. 37 58 45 92

Åbningstider

Kontrolrapport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=645164

Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.

Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail  til mail@reneknudsen.dk

Take Away:


Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00

Alle øvrige dage: Lukket









Du kan også købe vores tapas enkeltvis til 38,00 kr. pr. stk.

incl. 1 dip - excl. brød


SAMMENSÆT DIN EGEN TAPAS

5 slags tapas

2 slags dip

Hjemmebagt brød (vælg mellem foccacia eller baguette)


Kr. 155,00 pr. anretning


Juletapas til dig og dine gæster

i december måned

6 slags tapas incl. dip og hjemmebagt brød

(kun på bestilling på mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00)


Kr. 230,00 pr. anretning

Fritteret torskeloins

Kylling med cæsardressing og ristet nøddeblanding

Italiensk urtekogt skinke

Dagens hjemmelavede ravioli

2 stk. ost (variation af italienske og franske oste)


Udvalg af franske, spanske og italienske pølser

Selleripuré

(Selleri, olie, cremefraiche og citron)

Pesto

(Basilikum, olivenolie, nøddekerner, hvidløg, parmesanost, citron)

Aioli

(Past. æggeblommer, rapsolie, hvidløg, salt)

Oliventapanade

(Sorte oliven, olivenolie, hvidløg, kapers, salt)

Tartarsauce med purløg

(Mayonnaise, hårdkogte æggeblommer, purløg, syltede agurker, kapers, citron

Tomattapanade

(Soltørrede tomater, hvidløg, timian, olie og citron)

Vitello tonnato

(Kalveinderlår m/tunsauce, salat og kapers)

Sur/sød Chilisauce


Kroketter med svampe, serranoskinke, løg og basilikum

Dagens sliders

Tapas

(80-100g)

Kr. 15,00

Dip

(Pr. 100g)

Lakseriette

(Laks, kapers, rødløg, creme fraiche, purløg)

Bagt portobellosvamp med aubergine, hvidløg, serranoskinke og semidried tomater

Palmeblad med fyld af Stegt af tabulehsalat med mynte og koriander

Juletapas

Kvalitetsrejer med dildcreme og citron

Røget dyrekølle med løg/brombær kompot

Glaseret/sprængt andebryst med solbærkogt rødkål

Varmrøget laks med ingefærsyltet græskar

2 slags oste: Mild blåskimmel fourme d'ambert og vesterhavsost med syltede valnødder og figner

Ris a la mande toppet med ristede mandler. Hertil kirsebærsauce

Anrettes i sort engangsbakke.

Tillæg for anretning på hvide porcelænsfade er 60,00 kr. pr. anretning

Anrettes i sort engangsbakke.

Tillæg for anretning på hvide porcelænsfade er 45,00 kr. pr. anretning

Vi holder lukket i perioden fra og med lørdag den 23. december til og med onsdag den 25. januar 2018