Menuer med faste priser

Forret

3 slags fisk efter sæson(røget, stegt og dampet) med tomatsalsa, citroncreme og basiliumpesto på små salater

Hertil godt brød

_______________________________________________

Hovedret

Kalveculotte med små stegte kartofler, ramsløg, hårdtstegte selleri, svampe, persille, citron og hvidløg. Hertil cremet krydderurtesky

_______________________________________________

Dessert

Nougatfragilite med passions- og orangesauce samt friske bær (afhængig af årstid)

_______________________________________________

Menu 2

345,00 kr. pr. kuvert

Bestilling

Kontakt os

René mad og mere ApS

Oddervej 112C

8270 Højbjerg    

Telefon: 26 35 65 00

mail@reneknudsen.dk

CVR.nr. 37 58 45 92

Åbningstider

Kontrolrapport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=645164

Forret

Stegt laksefilet på små salater hertil citronfløde med dild. Hertil hjemmebagt brød

_______________________________________________

Hovedret

Hele udbenede unghaner fyldt med kalvesoufflefars bagt med krydderurter. Hertil små ristede kartofler med rigelig persille, bagte grøntsagsmousser og en nedkogt hønsesky

_______________________________________________

Dessert

Bagt chokoladekage med vaniljecreme og puré af friske bær

_______________________________________________



Menu 1

225,00 kr. pr. kuvert

Menu 4

325,00 kr. pr. kuvert

Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.

Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail  til mail@reneknudsen.dk

Menu 3

410,00 kr. pr. kuvert

Forret

Tigerrejer i mild sur/sød marinade

Bagt Torskeloins i krydderdej med spinatcreme

Hvidvinsdampet skærissingfilet med cintronfløde og dild

Anrettes på små salater. Hertil hjemmebagt brød

________________________________________________

Hovedret

Helstegt oksemørbrad med nedkogt rødvinssky og presset kartoffelterrin bagt i ovn, ungeløg, ristede svampe, selleritern og fritteret persille. Tilbehøret kan variere afhængig af sæson.

________________________________________________

Dessert

Bagt marcipankage med vaniljemarinerede brombær. Hertil cremefraiche med ristede hasselnødder

________________________________________________

Forret

Varmrøget laks på små salater med en cremet agurkepickles, dild, sennep og peberrod.Hertil hjemmebagt brød

_______________________________________________

Hovedret

Grillet kalvemørbrad med knust bacon, små stegte kartofler, citron, hvidløg og timian. Hertil nedkogt sky og sæsonens friske grøntsager.

_______________________________________________

Dessert

Hvid chokoladefragilite med friske bær

_______________________________________________



Menu 5

385,00 kr. pr. kuvert

Take Away:


Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00

Alle øvrige dage: Lukket







Forret

Pestobagt laks på bund af en varmrøget lakseriette med krydderurter, små salater og med creme, dild og citron. Hertil hjemmebagt brød


________________________________________________

Hovedret

Kalveryg med cremet kalvesky, små nye kartofler, rigelig persille med marineret nye forårsgrøntsager

Fyldig salat med durumkerner, sprøde salater, bagte røde peberfrugter, milde salatløg og krydderurter vendt i olivenolie og citron

________________________________________________

Dessert

2 slags chokolademousse toppet med nøddekrokant hertil jordbærpuré og friske bær

________________________________________________