Menuer med faste priser
![](images/menuer/logo posPDF.jpg)
Forret
3 slags fisk efter sæson(røget, stegt og dampet) med tomatsalsa, citroncreme og basiliumpesto på små salater
Hertil godt brød
_______________________________________________
Hovedret
Kalveculotte med små stegte kartofler, ramsløg, hårdtstegte selleri, svampe, persille, citron og hvidløg. Hertil cremet krydderurtesky
_______________________________________________
Dessert
Nougatfragilite med passions- og orangesauce samt friske bær (afhængig af årstid)
_______________________________________________
Menu 2
345,00 kr. pr. kuvert
Bestilling
Kontakt os
René mad og mere ApS
Oddervej 112C
8270 Højbjerg
Telefon: 26 35 65 00
mail@reneknudsen.dk
CVR.nr. 37 58 45 92
Åbningstider
Kontrolrapport
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
![](images/menuer/Banner_gul_411x490.gif)
Forret
Stegt laksefilet på små salater hertil citronfløde med dild. Hertil hjemmebagt brød
_______________________________________________
Hovedret
Hele udbenede unghaner fyldt med kalvesoufflefars bagt med krydderurter. Hertil små ristede kartofler med rigelig persille, bagte grøntsagsmousser og en nedkogt hønsesky
_______________________________________________
Dessert
Bagt chokoladekage med vaniljecreme og puré af friske bær
_______________________________________________
Menu 1
225,00 kr. pr. kuvert
Menu 4
325,00 kr. pr. kuvert
Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.
Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail til mail@reneknudsen.dk
Menu 3
410,00 kr. pr. kuvert
Forret
Tigerrejer i mild sur/sød marinade
Bagt Torskeloins i krydderdej med spinatcreme
Hvidvinsdampet skærissingfilet med cintronfløde og dild
Anrettes på små salater. Hertil hjemmebagt brød
________________________________________________
Hovedret
Helstegt oksemørbrad med nedkogt rødvinssky og presset kartoffelterrin bagt i ovn, ungeløg, ristede svampe, selleritern og fritteret persille. Tilbehøret kan variere afhængig af sæson.
________________________________________________
Dessert
Bagt marcipankage med vaniljemarinerede brombær. Hertil cremefraiche med ristede hasselnødder
________________________________________________
Forret
Varmrøget laks på små salater med en cremet agurkepickles, dild, sennep og peberrod.Hertil hjemmebagt brød
_______________________________________________
Hovedret
Grillet kalvemørbrad med knust bacon, små stegte kartofler, citron, hvidløg og timian. Hertil nedkogt sky og sæsonens friske grøntsager.
_______________________________________________
Dessert
Hvid chokoladefragilite med friske bær
_______________________________________________
Menu 5
385,00 kr. pr. kuvert
Take Away:
Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00
Alle øvrige dage: Lukket
Forret
Pestobagt laks på bund af en varmrøget lakseriette med krydderurter, små salater og med creme, dild og citron. Hertil hjemmebagt brød
________________________________________________
Hovedret
Kalveryg med cremet kalvesky, små nye kartofler, rigelig persille med marineret nye forårsgrøntsager
Fyldig salat med durumkerner, sprøde salater, bagte røde peberfrugter, milde salatløg og krydderurter vendt i olivenolie og citron
________________________________________________
Dessert
2 slags chokolademousse toppet med nøddekrokant hertil jordbærpuré og friske bær
________________________________________________