Gastronomisk teamwork

På et teamwork ledet af René mad og mere oplever I fantastiske råvarer, og masser af velsmag.

Arrangementet afholdes hos jer, og priserne afhænger af antal ansatte samt valg af råvarer.


Kl. 16.00 - 16.30

Velkomst med champagne og snacks. Kokken fortæller om programmet og I deles i grupper.


Kl. 16.30 - 17.30

I forbereder en middag med hjælp fra kokken, som vil demonstrere de forskellige arbejdsgange. I kommer til at arbejde med gode råvarer som hele fisk, gode kødudskæringer og danske grøntsager. I lærer tilberedningsteknikker, der får maden til at smage fantastisk. Vi sørger for, at I har vin i glasset, og opvaskeren for, at I kan koncentrere jer om det sjove.


Kl. 17.30 - 18.00

Nu er tiden inde til at fuldende middagen med alle de finesser, der hører til en rigtig god restaurantoplevelse. Vi dækker op, så både mad og borddækning går op i en højere enhed.


Kl. 18.00 - 20.00

I nyder resultatet af jeres flid og arrangement med gode vine og slutter af med kaffe.

Efter en hyggelig velkomst bliver I sat i arbejde i køkkenet sammen med kokken. Her bliver I stillet over for både spændende og kulinariske udfordringer, der ender ud med en menu, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger.

I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra grunden, eller om vi skal gøre det grove, inden I kommer. Hovedsagen er, at I får en succesoplevelse sammen.

Vi har 4 forslag til teamworks. Har I andre ønsker eller ideér laver vi et skræddersyet program til jer.Kontakt os og få en skræddersyet oplevelse:

Mobil: 52 40 28 28

Mail: mail@reneknudsen.dk

Eksempel på program for Teamwork 1

Teamwork 1 (4-6 timer)

Teamwork 2 (3 timer)

Teamwork 3 (5-6 timer)

Teamwork 4 (6 timer)

I tilbereder en middag med gode råvarer på et højt gastronomisk niveau og får en stor madoplevelse, der styrker både samspil og teamånd. Hvis I er konkurrencelystne, bygger vi køkkenseancen op som en dyst på det mest velsmagende resultat.

I tilbereder en middag sammen, men undervejs bytter vi rundt på jer flere gange, så jeres evne til at spille sammen bliver udfordret. En øvelse der styrker og sætter teamånden på prøve.

Vi gør forarbejdet, så I kan opleve de sidste stadier i at tilberede et fantastisk måltid. Velegnet til kundearrangementer eller samvær med kollegaer.

Vi udfordre jeres sanser i smagninger, tilsmagningsøvelser og dyster på jeres kulinariske viden . Her står vores kok for selve middagen, og I kan slappe af på sidelinien.

Bestilling

Kontakt os

René mad og mere ApS

Oddervej 112C

8270 Højbjerg    

Telefon: 26 35 65 00

mail@reneknudsen.dk

CVR.nr. 37 58 45 92

Åbningstider

Kontrolrapport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=645164

Ved bestilling af Take Away kan du ringe på vores mobil 26 35 65 00 fra kl. 13.00 dagligt eller henvende dig personligt i butikken i åbningstiden.

Vil du bestille mad ud af huset til et arrangement så send os en mail  til mail@reneknudsen.dk

Take Away:


Torsdag, fredag og lørdag: 15.00 - 20.00

Alle øvrige dage: Lukket